Connect with us
Data: 12/07/2024
.

Sport

Liga 4: Debut în play-off și play-out

Publicat

pe

În acest sfârșit de săptămână încep meciurile părții a doua din Liga 4 de fotbal Hunedoara, cu patru formații în play-off, câștigătoarea acestuia urmând a reprezenta județul în barajul de promovare cu reprezentanta Aradului, și cu opt în play-out.

În play-off se va juca tur – retur, adică șase etape, iar în play-out doar o singură manșă, respectiv șapte runde, pe baza tabelei Berger, toate formațiile intrând în faza secundă a campionatului cu jumătate din punctele obținute în sezonul regular. În play-off sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 11:00, se vor juca meciurile Gloria Geoagiu (23 de puncte) – Minerul Lupeni (29) și Aurul Brad (29) – CSC Sântămăria Orlea (22). În play-out trei meciuri se vor disputa tot sâmbătă, de la ora 11:00, fiind vorba despre întâlnirile Retezatul Hațeg (17) – Victoria Călan )7), Dacia Orăștie (16) – Inter Petrila (9) și CSM Vulcan (10) – Șoimul Băița (9), iar duminică, 28 aprilie, de la aceeași oră, va fi partida CSM 2 Deva (18) – Minerul Uricani (1).

Advertisement

Actualitate

Corvinul, revenire cu victorie în cupele europene

Publicat

pe

Redactat de

După 42 de ani, Corvinul Hunedoara a revenit în cupele europene și a făcut-o foarte bine.

Corvinul Hunedoara, echipă din Liga 2, a întâlnit, în manșa întâi din primul tur preliminar din Europa League, echipa maghiară FC Paks.

După prima repriză, Corvinul, câștigătoarea Cupei României, conducea, cu 2-0, în meciul care s-a jucat în Ungaria.

Golurile hunedorenilor au fost marcate de Buș (9) și Lupu (45+1).

Trupa pregătită de Florin Maxim, care a controlat meciul în totalitate, a avut și o repriză secundă excelentă, mai punctând în două rânduri, pentru o victorie cu 4-0!

Advertisement

Autorul ultimelor două goluri ale Corvinului a fost același Lupu (86 și 90+3), care a reușit, astfel, un hattrick.

Meciul retur se va juca, pe 18 iulie, la Sibiu.

Vom reveni cu mai multe amănunte în ediția tipărită de luni, 15 iulie.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Corvinul, în avantaj la pauză în Europa League

Publicat

pe

Redactat de

După 42 de ani, Corvinul Hunedoara a revenit în cupele europene, și, până acum, o face foarte bine.

După prima repriză a meciului cu formația maghiară Paks, din primul tur preliminar al Europa League, Corvinul, câștigătoarea Cupei României, conduce cu 2-0, în meciul care se joacă în Ungaria.

Golurile hunedorenilor au fost marcate de Buș (10) și Lupu (45).

Vom reveni la finalul meciului!

Citeste mai mult ...

Actualitate

Medalii naționale la radio orientare pentru CSM Deva

Publicat

pe

Redactat de

Orașul Oravița, din județul Caraș Severin, a găzduit, recent, Campionatul Național de Radio Orientare în probele ,, Sprint” și ,,3,5 MHz”. Printre participanți s-au aflat și sportivi legitimați la CSM Deva, care au avut o comportare excelentă.

Astfel, Veronica Rotilă, la categoria de vârstă de sub 35 de ani, a devenit campioană națională în ambele probe, aceleași performanțe fiind realizate și de Daniel Furdui, la U40. De asemenea, Bela Molnar, la seniori U40, a devenit vicecampion național la „Sprint”.

Totodată, comportări foarte bune au avut Florin Firescu, la „Sprint”, și Mihai Rotilă, la „3,5MHz”, cei doi cucerind medaliile de bronz la categoria Elite, unde au luat startul cei mai buni practicanți de radio orientare din țară care au depășit vârsta de 21 de ani.

Citeste mai mult ...

Actualitate