Connect with us
Data: 06/07/2024
.

Sport

„Război” al vorbelor cu publicul

Publicat

pe

Egalul de pe teren propriu cu CS Ineu a adus pe FC Hunedoara la şase partide consecutive fără succes în faţa propriului public, dovedind că alb-albaştrii au o problemă cu „iarba verde de acasă”. În duelul cu arădenii, unii spectatori au reproşat jocul slab al favoriţilor iar aceştia nu au rămas datori, răspunzându-le chiar din teren.

Sunt doar nişte copii, ce le poţi cere?”

Ratarea penalty-ului din minutul 6 i-a afectat pe jucătorii hunedoreni, în restul partidei cu CS Ineu apropiindu-se destul de rar de poarta lui Bujor iar evoluţia lor a fost taxată verbal din tribune. În timpul reprizei secunde, antrenorul Titi Alexoi a răbufnit la adresa câtorva voci din public care reproşau jocul slab al elevilor săi. „Voi nu vedeţi că sunt şapte juniori în teren? Ce poţi să le ceri, au doar câteva meciuri împreună. Nu ştiţi numai să criticaţi în loc să aveţi răbdare cu aceşti copii, să aveţi răbdare să crească”, a izbucnit Titi Alexoi.

Nu suntem în blocaj!”

Reproşuri s-au auzit şi din tribuna a doua a stadionului „Michael Klein”, iar unii din jucători le-au răspuns spectatorilor chiar în timpul jocului. „Voci nemulţumite vor fi tot timpul. Invidia şi răutăţile sunt mari. Poate ar trebui să ne abţinem şi noi a le mai răspunde dar în febra jocului e greu”, a declarat după meci noul căpitan al echipei hunedorene, Andrei Raţ. Goalkeeperul de 22 de ani consideră că echipa nu este într-un blocaj iar în meciul cu CS Ineu a avut mult ghinion. „Consider că am avut ghinion. Am ratat penalty şi multe alte ocazii dar mingea nu a vrut a să intre în poartă. Nu suntem în niciun blocaj”, a explicat Raţ. FC Hunedoara mai are de jucat doar două partide pe teren propriu în acest sezon, cu Pandurii II Tg. Jiu şi ACSO Filiaşi şi alte şase în deplasare, cu Mamma Mia Becicherecu Mic, Vulturii Lugoj, Viitorul Craiova, Naţional Sebiş, Millenium Giarmata şi UTA BD.

Advertisement
Advertisement

Actualitate

Club Sportiv CFR Simeria – Acțiune de selecție pentru echipa de seniori

Publicat

pe

Redactat de

Club Sportiv CFR Simeria organizează duminică, 7 iulie 2024, începând cu ora 10:00, acțiune de selecție pentru formarea lotului echipei de fotbal seniori, pentru formarea echipei de Liga a IV-a.

“Sunt așteptați jucători de fotbal de pe raza UAT Simeria, jucători de fotbal care au fost sau sunt pregătiți la CS CFR Simeria. Cei interesați trebuie să aibă asupra lor echipament sportiv „de picior”( ghete fotbal) și să fie prezenți la vestiar la ora 9.30. Sunt invitați să participe la eveniment toți iubitorii jocului de fotbal”, au transmis reprezentanții clubului.

Citeste mai mult ...

Actualitate

O nouă competiție dedicată juniorilor

Publicat

pe

Redactat de

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Hunedoara a decis organizarea unei competiții pentru juniorii U14 (născuți în 2011), oferind astfel copiilor posibilitatea de a juca la categoria lor de vârstă.

“AJF Hunedoara organizează competiții pentru juniori începând de la vârsta de 7 ani: Interliga Națională de Fotbal: U7, U8, U9, U10; Campionate separate: U9, U10, U11, U12, U13, U14, U15, U16, U17, U19. Astfel, oferim o continuitate sportivilor în misiunea lor de a face performanță. Vă așteptăm cu drag să vă înscrieți și să participați la competițiile noastre!”, informează reprezentanții AJF Hunedoara.

Cererea de înscriere pentru sezonul 2024 – 2025 se regăsește pe site-ul AJF.

Citeste mai mult ...

Actualitate

N-a fost să fie, în Supercupa României! Drumul „corbilor – albaștri” continuă în Europa League

Publicat

pe

Redactat de

FCSB a învins Corvinul Hunedoara, în meciul pentru Supercupa României, disputat, joi seară, pe Arena “Steaua”, din București.

Formația “roș-albastră”, campioana Superligii 2023-2024, și Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României, și-au disputat primul trofeu al sezonului, Supercupa României fiind câștigată de echipa FCSB, scor final 3-0.

Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara, a declarat, joi seară, într-o conferință de presă susținută după partida din Supercupa României, că în meciul cu FCSB, formația sa putea face mai mult. “În prima repriză, mai ales, am simţit că puteam mai mult. Am avut două – trei situaţii bune de a intra în joc. Mă nemulţumeşte că am luat acel prim gol foarte uşor. La pauză, toți eram conștienți că se putea mai mult. Intrăm în a doua repriză și facem cadou golul doi, după care, ne-am pierdut reperele, nu a mai existat decât o echipă pe teren. (…) Din acest meci cu FCSB avem de învăţat gestionarea momentelor. (…) Trebuie să fim mai responsabili. (…) Puteam face mai mult și aceste meciuri se câştigă din detalii, iar ei au fost mai inspiraţi”, a declarat Florin Maxim, antrenorul Corvinul Hunedoara.

Urmează duelul cu Paks, din Europa League

După meciul cu FCSB, Corvinul Hunedoara o va întâlni pe vicecampioana Ungariei, Paks, în primul tur preliminar al UEFA Europa League, meciul urmând a se disputa joi, 11 iulie, de la ora 20:00 (ora României), în țara vecină.

Advertisement

Tehnicianul Corvinului consideră că echipa alb – albastră este pregătită pentru Europa League. “Azi a fost doar un meci. Mie îmi place să văd, în primul rând, lucrurile pozitive, iar astăzi au fost câteva, iar părţile mai puţin bune le vom discuta şi, cred că, vom trece peste ele (…) Cumva trebuie să ne obişnuim cu astfel de jocuri. Noi am ajuns până aici, întâlnim cu totul alt adversar. Paksi nu este o echipă combinativă de talia Stelei, dar este una foarte puternică”, a mai spus, în cadrul aceleiași conferințe de presă, Florin Maxim.

În momentul de față, Corvinul Hunedoara nu are drept de promovare în Superligă. „Sperăm că poate se găseşte o portiţă şi pentru noi. Acum activăm în Europa, nu puteam să schimbăm forma (juridică -n.red.) a clubului. Pentru că, dacă schimbam acum, nu mai aveam drept de a juca în Europa League și cu toţi am ales să jucăm în cupele europene, pentru oraş, pentru comunitate, pentru jucători, pentru toţi. E un lucru important să simți acele meciuri din Europa”, a adăugat antrenorul Corvinul Hunedoara.

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate