Connect with us
Data: 20/06/2024
.

Actualitate

Scandal la Cupa VTM Hăşdat 2013

Publicat

pe

Cronometrul, bată-l vina!

Pilotul hunedorean Ionuţ Rudeanu a contestat rezultatele clasamentului la clasa licenţiaţi, considerând că a fost nedreptăţit

Cu o participare numeroasă, Cupa VTM Hăşdat 2013, a doua etapă a campionatului judeţean de automobilism s-a terminat cu un mic scandal. Ocupantul locului secund la clasa licenţiaţi, Ionuţ Rudeanu, a contestat timpul înregistrat de el, considerând că nu a fost cel corect.

Ionut Rudeanu 15 iulieDriverul de 29 de ani afirmă că organizatorii nu i-au putut demonstra cum s-au înregistrat timpii de către celulă şi se consideră învingătorul de drept al concursului. În replică, reprezentaţii Automobil Club Român (ACR) Hunedoara spun că acuzele lui Rudeanu sunt neîntemeiate.

Nu mai participă la concursurile din judeţ

După ce au existat voci care au contestat rezultatele de la “Raliul Frumuseţii”, ACR Hunedoara s-a văzut pusă în aceeaşi situaţie şi la Cupa VTM Hăşdat 2013, competiţie ce a avut loc duminică, între localităţile Hăşdat şi Silvaş. Mai concret, ocupantul locului 2 la clasa licenţiaţi, Ionuţ Rudeanu, consideră că celula nu a înregistraţi timpii corecţi şi că el ar fi trebuit să câştige competiţia. „În prima manşă am avut două secunde în faţa lui Cornel Gărdean, pentru ca în cea-a de-a doua el să scoată un timp cu 3 miimi de secundă mai bun decât al meu din prima (n.r se ia în calcul cel mai bun timp din cele două manşe). Am făcut contestaţie, dar mi-a fost respinsă pe motiv că arbitrul ştie să citească. Am cerut să fie descărcaţi timpii pe calculator, dar organizatorii au refuzat acest lucru. Consider că trebuia să câştig pentru că timpii nu au fost cronometraţi corect”, a spus Rudeanu. Acesta a mai afirmat că a încheiat orice colaborare cu ACR Hunedoara. „Din punctul meu de vedere am încheiat orice colaborare cu ACR Hunedoara. Nu voi mai lua parte la competiţiile organizate de ei pentru că eu investesc bani şi nu-mi permit să-i arunc. Nu-i voi mai sprijini nici cu firma la concursurile lor”, a precizat pilotul de 29 de ani.

Advertisement

Nu au tehnică de ultimă generaţie

În replică, organizatorii competiţiei spun că nu puteau să-i facă lui Ionuţ Rudeanu demonstraţia înregistrării timpilor pentru că celula întrebuinţată nu este de ultima generaţie. „Domnului Rudeanu i-a fost aprobată contestaţia, dar nu am putut demonstra ce a dorit dânsul din cauză că nu avem o celulă foarte performantă la înregistrarea timpului. A fost nefondat ce a cerut el. De altfel, Ionuţ Rudeanu a fost singurul care nu a fost de acord cu rezultatele, restul concurenţilor neavând nicio problemă şi chiar am fost felicitaţi pentru organizare. Dacă dânsul nu mai vrea să colaboreze cu noi, e problema lui”, a declarat directorul de concurs, Ştefan Varga. La clasa licenţiaţi pe primele trei locuri la Cupa VTM Hăşdat 2013 s-au clasat Cornel Gărdean, Ionuţ Rudeanu şi Valentin Banciu, în această ordine. La amatori s-a impus Mihai Câmpeanu junior, urmat de Adrian Măduţa şi Alexandru Ion.

Actualitate

Cupa de vară la tenis de câmp

Publicat

pe

Redactat de

Zilele trecute s-a disputat o interesantă competiție sportivă, Cupa de vară – Tenis Sportya.

La competiția desfășurată la baza sportivă ACS Tenis Act din Deva au participat jucători din trei județe, respectiv Alba, Timiș și Hunedoara.

Competiția s-a desfășurat la simplu masculin, pe două nivele. La nivelul 5 învingător a fost Simion Bălășoiu, din Albă Iulia, care l-a învins în finală pe deveanul Denis Boldor, semifinaliști fiind Mihai Mehi, din Timișoara, și Mihail Cimpoi, din orașul – gazdă al competiției.

La nivelul 8 petroșăneanul Gabriel Băluș l-a învins, în finală, pe deveanul Ovidiu Năsue, iar semifinaliști au fost alți doi jucători din municipiul de reședință al județului Hunedoara, Adrian Ciocan și Călin Chezan.

Premiile au constat ]n cupe, diplome și echipament sportiv, iar pe toată durata competiției participanților li s-au asigurat apă, fructe și batoane cu cereale. Felicitări tuturor participanților pentru jocurile frumoase și fairplay-ul arătat și mulțumim suporterilor pentru susținerea sportivilor. De asemenea, mulțumim tuturor implicați în buna desfașurare si organizare a competiției, fiind vorba despre parteneri, colaboratori și de Primăria Municipiului Deva ”, au transmis organizatorii.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Măsuri de prevenție împotriva infracțiunilor de furt

Publicat

pe

Redactat de

O amplă campanie de prevenire a persoanelor vârstnice, locatarilor blocurilor și societăților comerciale împotriva infracțiunilor de furt, a avut loc în localitățile Petroșani și Dobra.

Oamenii legii au distribuit pliante cu recomandări privind prevenirea furturilor din locuință.

”În perioada 18-19 iunie 2024, cu ocazia desfășurării evenimentului Ziua Europeană a Prevenirii Furtului din Locuințe, polițiștii hunedoreni au desfășurat două  activități preventive, destinate persoanelor vârstnice, locatarilor blocurilor și societăților comerciale din municipiul Petroșani și din comuna Dobra. În cadrul activităților preventive, polițiștii au distribuit peste 150 de pliante care conțin recomandări privind prevenirea furturilor din locuință și le-au expus proprietarilor de locuințe și societăți comerciale o serie de recomandări referitoare la măsurile de prevenție pe care trebuie să le ia, pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de furt”, informează reprezentanții IPJ Hunedoara.

FOTO: IPJ HUNEDOARA

Citeste mai mult ...

Actualitate

Situația locurilor de muncă vacante

Publicat

pe

Redactat de

Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) anunță faptul că în acest moment sunt disponibile 43.724 locuri de muncă la nivel național.

Mai mult decât atât angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 158 locuri de muncă vacante.

”Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), sunt disponibile 43.724 locuri de muncă la nivel naţional. De asemenea, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 158 locuri de muncă vacante”, informează ANOFM.

FOTO: FACEBOOK ANOFM/ FII INFORMAT

Citeste mai mult ...

Actualitate