Connect with us
Data: 28/04/2024
.

Sport

Teste cu viitoarele adversare

Publicat

pe

Cele două reprezentante ale judeţului în Liga a III-a, FC Hunedoara şi CNS Cetate Deva, vor juca mâine partide amicale împotriva colegelor de serie din campionat. Astfel, hunedorenii vor întâlni de la ora 11.00, pe teren propriu echipa Naţional Sebiş iar trupa din reşedinţa judeţului va evolua la Timişoara, de la aceeaşi oră, contra formaţiei Mamma Mia Becicherecu Mic. Într-un alt test, disputat miercuri la Deva, CNS Cetate a trecut de Aurul Certej, scor 7-1 (5-1), golurile gazdelor fiind înscrise de Kelemen, Lintaru (2), Pribac, Boloş, Cărăvan şi Ungureanu.

Advertisement

Actualitate

O nouă ediție a “Cupei Cetății” la gimnastică aerobică

Publicat

pe

Redactat de

Sala Sporturilor din Deva a găzduit cea de-a XXVI-a ediție a „Cupei Cetății” la gimnastică aerobică. La competiția desfășurată sub egida Federației Română de Gimnastică și organizată de LPS Cetate Deva au luat startul sportivi de la peste 20 de cluburi din țară și din Republica Moldova, la care s-au adăugat și componenții lotului național.

Două victorii și încă două medalii

Pe lângă sportivii de la clubul organizator, din județul Hunedoara au mai participat, la „Cupa Cetății”, și gimnaști legitimați la CSM Deva și CSȘ Petroșani, care au avut evoluții apreciate. De departe, cele mai bune evoluții le-a avut Daniel Anton, de la CSM Deva care s-a impus în două probe. Acesta a câștigat concursul individual, la categoria I și, alături de Bianca Voicu, de la CSȘ 1 Constanța, s-a impus la perechi mixte, categoria II. Două clasări pe podium a avut și Alessia Chiriac, de la CSȘ Petroșani, ambele la categoria II. Astfel, gimnasta din Valea Jiului a fost a doua la individual și a treia în proba de grup, alături de colegele sale de club Alexandra Breda, Delia Gonciulea, Raisa Murgilă și Cristina Pîrva.

Alte comportări meritorii

Gimnaștii hunedoreni au înregistrat și ale rezultate meritorii. Astfel, la perechi mixte, categoria III, Anastasia Bucur și Sebastian Pîrva, de la CSȘ Petroșani, au ocupat locul al patrulea. Bianca Cîmpan, de la CSM Deva, a fost a cincea la individual, categoria I, iar Siana Căliman, de la LPS Cetate, a noua în aceeași probă. Cele două, alături de Anca Groza, de la LPS Cetate, au fost pe cinci și la trio categoria I. Darius Nistor, de la LPS Cetate a fost pe șase la individual categoria II, același loc fiind ocupat și Alexandra Breda, de la CSȘ Petroșani, la categoria III, colega sa de club Anastasia Bucur fiind a opta. La individual Sebastian Pîrva (III) a fost pe opt, Delia Gonciulea (II) pe zece, iar Adina Istrate (I) pe 12, toți trei fiind de la CSȘ Petroșani. Tot de la Petroșani, Raisa Murgilă și Cristina Pîrva au fost pe locurile 15 și, respectiv, 40, la individual cat. II, iar la cât. III Sofia Dubleș, Evelyn Neda și Natașa Mihalca au fost pe 29, 30 și 33. La individual feminin, cat I, Larisa Dumitriu a fost pe 19 și Luissiana Budică pe 21, iar la cât III Sarah Hărăstășan pe 39, toate rei fiind de la LPS Cetate Deva. La trio, cat III, CSȘ Petroșani a participat cu două echipe, cea compusă din Alexandra Breda, Anastasia Bucur și Evelyn Neda fiind pe 13, iar Delia Buză, Sofia Dubleș și Natașa Mihalca pe 15. În fine, la grup, cât. III, Anastasia Buză, Delia Buză, Sofia Dubleș, Natașa Mihalca și Evelyn Neda, tot de la Petroșani, s-au clasat pe locul 11.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Sport

Schimbare de lider în Liga 5

Publicat

pe

Redactat de

Cele șase echipe care au terminat sezonul regular din Liga 5 de fotbal Hunedoara, au început play-off-ul, a șaptea participantă, CS Ghelari, retrăgându-se din campionat la începutul acestui an.

Se va juca un singur tur, conform tabelei Berger, iar echipele au intrat în acest play-off cu jumătate din puncte obținute în sezonul regular. În prima etapă, într-un derby al orgoliilor locale, ultima clasată la finele sezonului regular, Unirea General Berthelot, s-a impus, cu 1-0, pe terenul câștigătoarei sezonului regular, DMO Răchitova. De acest lucru a profitat echipa de pe poziția secundă, Real Sântandrei, care a trecut pe primul loc după victoria, cu 2-1, pe teren propriu, în fața celor de la Ponorul Vața. Într-un alt meci, Narcisa Sălașu de Sus a învins, acasă, cu 5-2, pe Zarandu Crișcior. Meciurile etapei a doua sunt programate duminică, 28 aprilie, de la ora 11:00, acestea fiind Vața (locul 5, cu 7 puncte) – Răchitova (2, 13p), Crișcior (6, 7p) – Sântandrei (1, 14 p) și Berthelot (4, 9p) – Sălaș (3, 12p).

Citeste mai mult ...

Sport

Cupa României la fotbal. Se cunosc semifinalistele fazei județene

Publicat

pe

Redactat de

Faza județeană a Cupei României la fotbal este în plină desfășurare. Miercuri seară s-au disputat meciurile din faza sferturilor de finală și, cu o singură excepție, acestea au fost extrem de echilibrate.

Deținătoarea trofeului, eliminată

Fără îndoială, cel mai așteptat meci al sferturilor a fost derby-ul local dintre Dacia Orăștie și Gloria Geoagiu, câștigătoarea ediției precedente. Conform așteptărilor, cele două echipe din Liga 4, între care există o mare rivalitate, au jucat cu multă ambiție, și, după 90 de minute, scorul era egal, de 2-2. Cum nici în prelungiri nu s-a mai înscris, calificata în semifinale a fost stabilită după executarea loviturilor de deparatajare. Aceasta este Dacia Orăștie care a învins, în final, cu 6-5, pe Gloria Geoagiu. În celălalt joc în care au fost implicate două echipe din Liga 4, Victoria Călan a primit vizita celor de la Aurul Brad. Conform așteptărilor, trupa din nordul județului, prima în ierarhie la finele sezonului regular, a obținut calificarea, dar la o diferență minimă, câștigând, cu 2-1, pe terenul penultimei clasate din campionat.

Fără echipe din Liga 5

În sferturile de finală ale Cupei României la fotbal au evoluat și două echipe din Liga 5, care au înfruntat formații din eșalonul superior. La Ciula Mare, câștigătoarea sezonului regular din Liga 5, DMO Răchitova, a dat o replică bună celor de la Șoimul Băița, locul 9 în Liga 4, dar nu a fost de-ajuns, echipa vizitatoare impunându-se, la limită, cu scorul de 2-1. Singurul meci în care s-a înregistrat o diferență mare de scor a fost cel de la Vața. Acolo gazdele de la Ponorul, penultimii în Liga 5 la finele sezonului regular, nu au putut face față jocului prestat de a doua clasată din Liga 4, Minerul Lupeni, și au pierdut cu 2-11.

Advertisement

Pe 8 și 15 mai

Astfel, în urma acestor rezultate se cunosc cele patru semifinaliste. În penultimul act al competiției se vor întâlni Dacia Orăștie cu Aurul Brad și Minerul Lupeni cu Șoimul Băița. Semifinalele se vor juca tur – retur, pe 8 mai, de la ora 18:00, și pe 15 mai, de la ora 17:30, ordinea meciurilor din semifinale urmând a fi decisă de Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Hunedoara, organizatoarea competiției. Finala fazei județene a Cupei României la fotbal se va disputa pe 8 iunie, în manșă unică, ora și locația urmând a fi comunicate de către AJF Hunedoara.

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate