Connect with us
Data: 13/05/2024
.

Actualitate - Eveniment

Agent de poliţie din judeţ, rămas fără permis după ce a cauzat un accident în Deva

Publicat

pe

Un poliţist de la Serviciul Criminalistic Hunedoara a provocat azi un accident de circulaţie, maşina pe care o conducea ciocnindu-se cu cea a  Serviciului de Medicină Legală. Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Saturn şi Mărăşti din Deva, într-o zonă cu o vizibilitate redusă, iar în urma tamponării au fost constatate doar pagube materiale. În urma incidentului, poliţistul a rămas fără permisul de conducere pentru 60 de zile. „Agentul de poliţie se afla în timpul liber. Şoferul vinovat de producerea accidentului, care face parte din structura Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, a fost sancţionat cu amendă şi suspendarea dreptului de a conduce pentru 60 de zile, pentru neacordarea de prioritate. Nu au fost semnalate victime”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, inspector principal Bogdan Niţu.

Advertisement

Actualitate

Tour Omagiu Toto Cutugno cu „L’Italiano Orchestra”, la Deva

Publicat

pe

Redactat de

La cererea publicului, după succesul primului concert la Cluj-Napoca pentru 2024, se pregătește un Tour Omagiu Toto Cutugno în România cu „L’Italiano Orchestra” – Omagiu lui Toto Cutugno, singurul tribut oficial recunoscut de familia artistului, unul dintre cei mai faimoși și cunoscuți artiști italiani, spectacol omagiu marelui artist care a scris istoria muzicii italiene – cu participarea unuia din membrii familiei pentru o surpriză plăcută publicului din Deva.

Concertul, ce va avea loc duminică, 19 mai, începând cu ora 19:30, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva, va prezenta cele mai mari hituri ale lui Toto Cutugno, interpretate de o trupă formată din muzicieni profesioniști din Italia care au colaborat cu marele Toto – L’Italiano Orchestra.

“De altfel, în cele două ore de spectacol vor fi și momente în care anecdote și situații care nu sunt cunoscute la care a participat Toto! Particularitatea este că vocea trupei – Gianluca Fiorentino, muzicianul care a avut privilegiul de a colabora și susține concerte cu Toto, are un timbru vocal foarte asemănător și îi va determina pe spectatori să retrăiască senzațiile de a fi alături de Toto pe scenă. Un spectacol unic realizat pentru a retrăi împreună momente de magie – magia muzicii lui Toto Cutugno! Pentru toți fanii lui Toto Cutugno organizăm acest concert, dorim ca muzica lui să rămână pentru totdeauna vie în inimile voastre. L’Italiano Orchestra a decis să dedice în mare parte viitoarele sale spectacole marelui artist, cel cu care
de-a lungul timpului s-a întâlnit în diferite concerte, având onorea de a împărți scena împreună. Am pregătit un spectacol plin de muzică și amintiri povestite cu mândrie, drag și emoție de cei din L’Italiano Orchestra. Toto Cutugno a arătat de nenumărate ori cât de mult iubește România, motiv pentru care dorim să onorăm și aici muzica lui. Vă așteptăm pe toți! Toto, de acolo de sus, ne va cânta prin vocile artiștilor de pe scenă!”, transmit organizatorii.

Bilete: iabilet.ro
https://www.iabilet.ro/bilete-deva-l-italiano-orchestra-omagiu-lui-toto-cutugno-92617/?q=toto

 

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate - Eveniment

Lucrări pe drumurile naționale din județ

Publicat

pe

Redactat de

CNAIR anunță participanții la trafic despre stadiul lucrărilor care au loc pe mai multe drumuri naționale din județ.

În cadrul unei campanii de modernizare a infrastructurii rutiere din județul Hunedoara, autoritățile au demarat mai multe proiecte de reabilitare și întreținere, în vederea îmbunătățirii condițiilor de trafic și siguranței participanților la drum. Printre acestea se numără lucrări de amenajare a sensurilor giratorii în localitățile Orăștie și Hațeg, precum și lucrări de consolidare la podurile de pe DN 74 între Buceș și Vulcan, și pe traseul DN 66A între Uricani și Câmpu lui Neag.

Un alt punct important al acestor intervenții îl constituie autostrada A1, unde se efectuează lucrări la kilometrul 344+414, în zona Turdaș, pe sensul de mers spre Sibiu. Aici, echipele de intervenție se concentrează pe reparații la rosturile de dilatație ale unui pod, în scopul prevenirii deteriorării acestuia și asigurării unei circulații fluide și sigure pe autostradă.

Aceste proiecte sunt parte integrantă a eforturilor constante ale autorităților de a îmbunătăți rețeaua de transport din județul Hunedoara, contribuind astfel la creșterea calității vieții și a mobilității locuitorilor, precum și la dezvoltarea economică a zonei.

FOTO: DRDP Timișoara

Citeste mai mult ...

Actualitate

Elevi ai Liceului Teoretic „Aurel Vlaicu” din Orăștie, în topul mondial la Olimpiada Internațională de Informatică în Echipe

Publicat

pe

Redactat de

În perioada 10-13 mai 2024, s-a desfășurat a VII-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Informatică în Echipe (IIOT), organizată de Republica Arabă Siriană, într-un format online.

Elevii români și-au demonstrat excelența în domeniul informaticii participând la acest eveniment de prestigiu, susținând competiția în format online, instituțional, la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din Cluj-Napoca, sub egida Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Echipa României a excelat în competiție, fiind alcătuită din 12 elevi talentați și condusă de 6 profesori dedicați, dintre care 3 profesori coordonatori și 3 membri ai Comitetului Olimpic Internațional.

”Lotul olimpic al României  a cucerit trei medalii – două de argint și una de bronz.
Medalie de argint au obținut echipele:
– „Vlaiq”, de la Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu”, Orăștie, județul Hunedoara, formată din elevii Alexandru-Raul TODORAN, Rareș Horațiu GHERASĂ, Antonia Camelia GRIDAN și Marius DÎNȘOREAN, coordonată de prof. Daniel POPA.
– „Andrei”, de la Colegiul Național de Informatică „Tudor Vianu”, București, formată din elevii Andrei-Cristian IVAN, Andrei CHERTEȘ, Andrei MARCIUC, Paul Andrei IORGULESCU, coordonată de prof. Victor MANZ.
– Medalia de bronz a fost obținută de echipa „Masters Of Backtracking”, de la Colegiul Național de Informatică Piatra-Neamț, formată din elevii Cristian LUCHIAN, David VIȘAN, Ștefan Claudel NEAGU și Samuel ȘOIMARU, coordonată de prof. dr. Gheorghe MANOLACHE”, arată Ministerul Educației.

FOTO: Ministerul Educației

Citeste mai mult ...

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Cod mandatar AEP 21240015

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate