Connect with us
Data: 26/05/2024
.

Actualitate

AVARIE: Patru localități din județ, fără apă, timp de patru ore

Publicat

pe

Locuitorii din Densuș, Peșteana, Peștenița și Hățăgel, au rămas fără apă potabilă la robinete. Alimentarea cu acest serviciu a fost sistată în această după-amiază și va fi reluată abia deseară.

Reprezentanții societății Apa Prod au informat că, furnizarea apei potabile a fost sistată în localitățile mai sus menționate, începând cu ora 15:45 și până la 20:00. Potrivit acestora, întreruperea este cauzată de lucrări de remediere a unei avarii la rețea.

SC Apa Prod SA  își cere scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumește pentru înțelegere.

 

Advertisement

Actualitate

Acțiune a salvamontiștilor în Retezat. Un grup de turiști s-a rătăcit, din cauza vremii neprielnice

Publicat

pe

Redactat de

Salvamontiștii hunedoreni au pornit în căutarea unui grup de turiști care s-a rătăcit în Munții Retezat, din cauza vremii neprielnice.

Potrivit primelor informații oferite de salvamontiști, grupul s-a rătăcit într-o zonă din partea de nord a Masivului Retezat, una dintre persoanele din grup fiind accidentată, după o cădere pe un versant.

“Acțiune în derulare a salvamontiștilor hunedoreni pentru localitarea și căutarea unui grup de turiști rătăciți, din cauza vremii neprielnice, într-o zonă sălbatică din partea de nord a Masivului Retezat. O persoană de sex feminin din grup prezintă politraumatisme cauzate de o cădere de mai multe zeci de metri pe versantul pe care au încercat retragerea de pe munte. O echipă de salvatori montani a Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Hunedoa se deplasează în zonă pentru intervenție”, a informat, sâmbătă după-masă, Salvamont Hunedoara.

Sursa foto: Salvamont Hunedoara
Citeste mai mult ...

Actualitate

Intervenție a pompierilor la Balșa, după ce acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări

Publicat

pe

Redactat de

Pompierii Detașamentului Orăștie au intervenit, astăzi, la orele amiezii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Balșa.

“Echipajele de intervenție au acționat prompt și au localizat incendiul care s-a manifestat pe 80 de metri pătrați ai acoperișului acoperit cu tablă, dar cu structură din lemn, împiedicând astfel extinderea flăcărilor la alte încăperi ale construcției. Cu toate acestea, căldura degajată dinspre acoperiș a afectat ferestrele și plafonul construcției. Din fericire nu au fost surprinse persoane în interiorul locuinței. Pentru stingerea incendiului au acționat 11 pompieri, iar intervenția a fost efectuată cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD”, a transmis Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului urmează să fie stabilită.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Motociclist rănit, în urma unui accident produs pe DN 66, la Bărăștii Hațegului

Publicat

pe

Redactat de

O persoană a fost rănită, în urma unui accident rutier produs astăzi, puțin după ora 13:00, pe Drumul Național (DN) 66, în localitatea Bărăștii Hațegului. Un autoturism și o motocicletă au fost implicate.


„La sosirea echipajelor de salvare, bărbatul, conducătorul motocicletei, era conștient dar prezenta un traumatism la umărul drept, produs în urma impactului cu autovehiculul. După acordarea primului ajutor, victima a fost transportată de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean la spitalul din Hațeg unde se află sub supraveghere medicală de specialitate. Pompierii au asigurat măsurile PSI care se impun în astfel de situații de urgență”, a declarat Lucian Morogan, purtător de cuvânt la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara.

Citeste mai mult ...

PUBLICITATE ELECTORALĂ

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 21240015

Cod mandatar AEP 23240001

Vând

  • Vând apartament cu 2 camere decomandat, strada Minerului, blocul 26, scara B, etaj 4, se vinde mobilat sau nemobilat. Pentru mai multe informații sunați la numărul de telefon 0726238869.

 

  • Vând sobe teracotă vrac(cahle) calitatea 1, mai multe modele, sobe dormitor, bucătărie, șeminee, prețuri cele mai mici. Livrare la domiciliu, detalii la numărul de telefon 0730241017.

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate