Connect with us
Data: 25/06/2024
.

Actualitate

Cristina Coste, sportiva care a suferit un accident grav în străinătate, a ajuns în țară!

Publicat

pe

Daniela Cristina Coste, o tânără sportivă din Leșnic, a suferit un grav accident, în timp ce se afla în vacanță peste hotare, în Indonezia. Pentru transferarea sa în țară și pentru un tratament corespunzător a fost nevoie de o sumă mare de bani, circa 180.000 de euro, asigurarea medicală neacoperind aceste costuri.

Acțiuni de suflet, realizate de suflete mari

Nefericitul incident s-a produs în data de 23 de mai, iar sportivii și iubitorii fenomenului, din județ și din țară au organizat mai multe acțiuni de stângere de fonduri, la apelul lansat de Sebastian Mateescu, partenerul de viață al Cristinei, el însuși un cunoscut sportiv hunedorean. Printre aceste acțiuni s-au numărat cele organizate de Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara, la finala fazei județene a Cupei Românei, ori de Alexandra Marcu și CSM Deva, care au organizat evenimentul caritabil „Mână de la mână pentru Cristina”.

Este într-un spital din Timișoara

La toate acestea s-au adunat și donațiile făcute, în nume individual, de mulți sportivi și, sâmbătă, Sebastian Mateescu a venit cu o veste mare: Cristina vine în țară!

Nu am mai venit cu vești în ultimele două săptămâni, când Cristina a trecut printr-o perioadă grea, peste care nici eu nu am trecut foarte ușor. Acum starea ei s-a stabilizat. Cristina este puternică și avem un prognostic optimist. Astăzi (sâmbătă, n. red.) Dumnezeu ne-a deschis calea spre casă. Am stat cu inima strânsă toată ziua, întrucât știam că vine o echipa să evalueze starea Cristinei, iar decizia lor era hotărâtoare pentru ca cei de la compania aeriană să ne accepte la bord. În ciuda fricilor mele, rezultate din trauma colaborării cu oamenii de aici, verdictul a fost „fit to fly” și pornim spre casă. Avionul va ateriza duminică, la ora 13:00, la Viena și de acolo cu o ambulanță Cristina va fi dusă la Timișoara, pe o secție de ATI. Să ne rugăm în continuare pentru ea și duminică va fi în siguranță acasă. Cu ajutorul lui Dumnezeu, ceea ce părea imposibil, acum s-a realizat. Este o minune și vă mulțumim din suflet pentru ea. Momentul acestea se datorează, în mare parte, dumneavoastră, celor de acasă, care ne-ați susținut. Mulțumim, din nou, și ne vedem acasă, în curând”, a transmis un mesaj emoționat pe pagina sa de socializare Sebastian Mateescu, partenerul de viață al Cristinei.

Sursa foto: Facebook

Donațiile continuă

Chiar dacă este în țară, tratamentul Cristinei trebuie continuat, și acest lucru implicând unele costuri. În acest sens, strângerea de fonduri continuă și sunt organizate alte acțiuni.

Astfel, Asociația Județeană de Minifotbal și Federația Română de Minifotbal, a scos la licitație un tricou cu semnăturile componenților echipei naționale de minifotbal, proaspăt vicecampioană europeană – vezi AICI Licitația se va încheia pe 20 iunie, la ora 20:00. Și cei de la Corvinul Hunedoara, recent câștigători ai Cupei României la fotbal, s-au alăturat acțiunii de strângere de fonduri, aceștia organizează o licitație pe pagina de Facebook a clubului, prin care cei care accesează acest link -click AICI pot intra în posesia unui tricou cu semnăturile câștigărilor importantului trofeu și nu numai, suma strânsă urmând a fi direcționată înspre Cristina. Totodată, și cei de la Sunny Aerobic organizează o licitație -click AICI. De asemenea, Dansandra Dance Studio organizează sâmbătă, 29 iunie, de la ora 20:00, un eveniment caritabil, la Centrul Cultural „Corviniana” din Hunedoara.


Cei care doresc să facă donații o pot face în următoarele conturi:

Advertisement

• ING Bank: RO83INGB5635999901212534

Titular: Mateescu Sebastian

• @revtag: revolut.me/sebast3mg0

• Revolut național:

Beneficiar: Sebastian Mateescu

Advertisement

IBAN: RO42 BREL 0005 5187 2883 0100

• Revolut internațional:

Beneficiar: Sebastian Mateescu

IBAN: LT60 3250 0930 4711 4838

Cod BIC/SWIFT: REVOLT21

Advertisement

Numele și adresa băncii: Revolut Bank UAB, Konstitucijos ave. 21B, 08130, Vilnius, Lithuania

BIC bancă corespondentă: BARCGB22

Actualitate

Accident cu doua victime la Călan

Publicat

pe

Redactat de

Un accident rutier a avut loc la Călan.

Accident rutier în Călan. Potrivit SAJ Hunedoara , sunt două victime încarcerate afirmativ.

Intervine SAJ cu medic de la Hunedoara și SMURD Hunedoara

Citeste mai mult ...

Actualitate

Repopulare cu păstrăvi în bazinul superior al Văii Grădiștea de Munte. Cinci mii de puieți, eliberați în apă

Publicat

pe

Redactat de

Silvicultorii din cadrul Ocolului Silvic Grădiște au efectuat, și în acest an, acțiunea de repopulare cu puiet de păstrăv în bazinul superior al Văii Grădiștea de Munte. Un număr de cinci mii de puieți de păstrăv indigen au fost eliberați în apă.

Puieții de păstrăv introduși în noul habitat provin din păstrăvăria Direcției Silvice Hunedoara de la Roșcani, administrată de Ocolul Silvic Dobra.

“Au fost introduși în apele pâraielor afluente un număr de 5.000 bucăți puieți de păstrăv indigen, proveniți de la păstrăvăria Direcției Silvice Hunedoara de la Roșcani, administrată de Ocolul Silvic Dobra. Acțiunea de repopulare vine să compenseze factorii destabilizatori tot mai accentuați care perturbă viața și reproducerea păstrăvului indigen în mediul natural, respectiv fenomenele de torențialitate și prezența prădătorilor, între care cel mai activ este vidra”, au informat reprezentanții Romsilva -Ocolul Silvic Grădiște. 

Citeste mai mult ...

Actualitate

DAS Deva asigură asistență medicală permanentă în taberele pentru copii, la Centrul de Agrement „Căprioara”

Publicat

pe

Redactat de

Personalul medical al Direcției de Asistență Socială Deva va asigura asistență medicală permanentă pentru copiii care participă la programul de tabere „ARC” 2024, desfășurat la Centrul de Agrement „Căprioara” Deva, în lunile iulie și august 2024.

Astfel, la solicitarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara, 7 asistente medicale ale DAS Deva se vor afla în Centrul de Agrement „Căprioara” Deva, în perioada 2 iulie – 20 august 2024, după următorul program:

seria II: 2 – 9 iulie 2024

seria III: 9 – 16 iulie 2024

seria IV: 16 – 23 iulie 2024

Advertisement

seria V: 23 – 30 iulie 2024

seria VI: 30 iulie – 6 august 2024

seria VII: 6 – 13 august 2024

seria VIII: 13 – 20 august 2024

Centrul de Agrement „Căprioara” Deva are o capacitate de 50 de locuri, în camere de 2-6 locuri.

Advertisement

Direcția de Asistență Socială Deva

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate