Connect with us
Data: 06/07/2024
.

Actualitate - Eveniment

Femeie accidentată grav la Hunedoara

Publicat

pe

O femeie în vârstă de 55 de ani, din orașul Călan, a fost transportată în stare gravă la spital după ce a fost accidentată grav de un autoturism înt imp ce traversa o stradă din municipiul Hunedoara. Accidentul s-a produs în zona fostei fabnrici de oxigen din Hunedoara. Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Peştişu Mic, care conducea un autoturism pe aleea de ieşire din curtea fostei fabrici de oxigen, la intersecţia cu Bulevardul Traian, a surprins şi accidentat o femeie în vârstă de 55 de ani, din oraşul Călan, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc permis, pe la colţul intersecţiei, dar fără să se asigure corespunzător. În urma accidentului rutier, femeia, rănită grav, a fost transportată la Spitalul Municipal Hunedoara pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Advertisement

Actualitate - Eveniment

Descoperire macabră într-un imobil din Petroșani. Polițiștii au găsit cadavrul unui vârstnic în stare de putrefacție

Publicat

pe

Redactat de

Descoperire macabră într-un imobil din Petroșani. Polițiștii au găsit cadavrul unui vârstnic în stare de putrefacție

La data de 05 iulie 2024, în jurul orei 20:40, Poliția Municipiului Petroșani, a fost sesizată de către un bărbat, cu privire la faptul că, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Aleea Trandafirilor din municipiul Petroșani ar putea exista o persoană decedată.

Polițiștii ajunși la fața locului, au găsit în interiorul apartamentului cadavrul unui bărbat de 71 de ani, care prezenta urme de putrefacție. Din primele cercetări preliminare, poliţiştii au constatat că, nu sunt suspiciuni privind comiterea cu intenție a unei infracțiuni.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală in vederea efectuării necropsiei si stabilirea cauzelor și imprejurărilor în care a intervenit decesul. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, transmit IPJ Hunedoara.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Accident în Parâng. Cablul telescaunului din Parâng s-a rupt

Publicat

pe

Redactat de

Accident în Parâng. Cablul telescaunului din Parâng s-a rupt.

Doi angajați ai telescaunului sunt răniți, după ce cablul telescaunului a cedat. În munte sunt echipaje ale Salvamont, Ambulanță și SMURD. Telescaunul din Parâng are o vechime de peste 45 de ani. Potrivit informațiilor, roata pe care este înfășurat cablul s-a rupt, astfel că întreg cablul a cedat.

Astăzi, în jurul orei 11.45, Politia Municipiului Petroșani a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de muncă, in zona Parâng (soldat cu rănirea a doi muncitori). Din primele verificări, se pare că cei doi bărbați efectuau lucrări de mentenanță la telescaunul Parâng, aflându-se în deplasare cu telescaunul, moment in care s-a rupt cablul de tractare, aceștia căzând pe sol, de la o înălțime de aproximativ 7-8 metri.

Cei doi bărbați urmează a fi transportați de echipajele de prim-ajutor la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate si sanatate in munca, respectiv nerespectarea acestor măsuri, ancheta urmând a fi coordonată de procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani și ITM Hunedoara, transmite IPJ Hunedoara.

FOTO: Arhivă

 

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

Turul României 2024: O vară fierbinte și intensă pe două roți

Publicat

pe

Redactat de

Federatia Română de Ciclism, în colaborare cu Agenția Națională pentru Sport și Auchan, se pregătește să dea startul unei veri pline de emoție și adrenalină, odată cu organizarea Turului României 2024.

Evenimentul, programat între 14 și 18 august, promite să transforme țara într-o arenă vibrantă a pasiunii pentru ciclism, străbătută de cei mai dedicați cicliști, gata să cucerească un traseu de peste 750 km.

Etapa 1: Deva – Alba Iulia
Turul începe pe 14 august cu o etapă spectaculoasă, care va purta cicliștii din Deva, prin Vințu de Jos și Sebeș, înapoi la Vințu de Jos, pentru a ajunge la Alba Iulia. Un traseu de poveste care promite un început memorabil.

Etapa 2: Alba Iulia – Păltiniș
Pe 15 august, concurenții vor pedala de la Alba Iulia, trecând prin Câlnic, Miercurea Sibiului, Gura Râului, pentru a ajunge la destinația finală din Păltiniș. Această etapă va pune la încercare abilitățile cicliștilor, cu peisaje montane de neuitat.

Etapa 3: Sibiu – Cristian
A treia etapă, pe 16 august, va conecta Sibiu de Cristian, prin Agnita, Cârța, Sâmbăta de Sus, și Poiana Mărului. Traseul pitoresc va adăuga o notă de magie competiției, cu peisaje rurale autentice.

Etapa 4: Târgoviște – Târgoviște
Penultima etapă, pe 17 august, va începe și se va termina în Târgoviște, trecând prin Moreni, Valea Lungă, Provița de Sus, Pucioasa, Vulcana Băi și Voinești. Acest traseu circular va testa rezistența și strategiile cicliștilor într-un peisaj variat și provocator.

Advertisement

Etapa 5: Circuit București
Finalul grandios al Turului României va avea loc pe 18 august, în capitala București, unde cicliștii vor încheia competiția într-un circuit plin de tensiune și entuziasm.

Turul României 2024 nu este doar o competiție, ci o celebrare a ciclismului și a spiritului de echipă.

FOTO: Tour of Romania

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate