Connect with us
Data: 26/06/2024
.

Actualitate

Cupa României a ajuns și la Penitenciarul Deva!

Publicat

pe

Reprezentanți ai Corvinului Hunedoara au prezentat trofeul și într-un loc mai special, Penitenciarul Deva.

“Am avut onoarea de a fi alături de antrenorul Florin Maxim și jucătorii Andrei Hergheligiu și Flavius Iacob, care ne-au adus trofeul și au împărtășit cu noi emoțiile și bucuria succesului lor. Un moment special a fost prezența colegului nostru, agentul de poliție penitenciară Marin Ovidiu, care face parte din staff-ul echipei. De asemenea, la această activitate a participat și un grup de persoane private de libertate din cadrul Penitenciarului Deva, care au avut ocazia să trăiască acest moment unic și să fie inspirați de exemplul de perseverență și succes al echipei. Felicitări Corvinul Hunedoara”, au transmis cei de la Penitenciarul Deva.

Sursa foto: Facebook Penitenciarul Deva

 

Actualitate

Poliția Română scoate la concurs peste o mie de posturi

Publicat

pe

Redactat de

Poliția Română scoate la concurs 1.053 de posturi de ofițeri de poliție, dintre care 600 de posturi de trecere din corpul agenților în corpul ofițerilor, precum și 453 de posturi, prin încadrare directă, din sursă externă.

Înscrierile se fac on-line, până la data de 05 iulie a.c., ora 16:00, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior, nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase la concurs sunt în specialitățile acţiuni speciale, analiza informațiilor, arme, explozivi și substanțe periculoase, cabinet, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, cercetarea şi prevenirea criminalității, combaterea criminalității organizate, comunicații și informatică, cooperare polițienească internațională, criminalistică, financiar, implementarea proiectelor, informare şi relaţii publice, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, protecţia animalelor, protecția martorilor, psihosociologie, relații cu publicul, relații internaționale, resurse umane, rutieră, siguranță școlară, structura de securitate, transporturi, reţinere şi arestare preventivă și învățământ.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul https://hub.mai.gov.ro/ , secțiunea Carieră MAI.
În data de 20 iulie a.c., se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, pentru candidații înscriși la una dintre următoarele specializări: acţiuni speciale, informare şi relaţii publice, operațiuni speciale, pregătire profesională și relații internaționale, urmând ca la data de 27 iulie, pentru specializările expuse, să fie organizată proba scrisă, de tip test grilă.

Pentru toate celelalte specializări, la data de 20 iulie 2024, va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

DAS Deva asigură asistența medicală la examenul de absolvire a învățământului postliceal

Publicat

pe

Redactat de

Personalul medical al Direcției de Asistență Socială Deva va asigura asistența medicală în centrele de examen din municipiul Deva în care se vor desfășura cele trei probe ale examenului de absolvire a învățământului postliceal, care debutează luni, 1 iulie 2024.

Astfel, la solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara, două asistente medicale din rețeaua medicală școlară a municipiului Deva se vor afla, timp de 5 zile, în centrele de examen organizate la Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” și Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva, după următorul program:

– 1 iulie 2024, între orele 15:00 – 19:00

– 2 iulie 2024, între orele 13:00 – 18:00

– 4 iulie 2024, între orele 9:00 – 12:00

Advertisement

– 9 iulie 2024, între orele 13:00 – 19:00

– 10 iulie 2024, între orele 13:00 – 18:00

În cele două unități de învățământ din municipiul Deva vor susține examenul pentru certificarea calificării profesionale 129 de elevi.

Direcția de Asistență Socială Deva

Advertisement
Citeste mai mult ...

Actualitate

„Ziua Drapelului”, marcată la Deva. Ceremonial public în Piața Tricolorului

Publicat

pe

Redactat de

Ziua Drapelului”, sărbătorită, în fiecare an, de autorităţile publice pe 26 iunie, a fost marcată, astăzi, la Deva.

În reședința de județ, la fel ca și în ceilalți ani, a avut loc un ceremonial public în Piaţa Tricolorului, în faţa magazinului Ulpia, din centrul municipiului, la care au participat oficialități locale și județene, reprezentanți ai instituțiilor publice și ai partidelor politice.

 

Programul manifestării a cuprins întâmpinarea persoanei oficiale -prefectul județului Hunedoara, Doris Visirin, rostirea de alocuţiuni, legarea la catarg a Drapelului Național, binecuvântarea Drapelului, înălțarea Drapelului Național al României și intonarea Imnului naţional al României, precum şi defilarea Gărzii de Onoare.

 

Advertisement
Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate