Connect with us
Data: 25/06/2024
.

Deva

CSM Deva, la un pas de finala națională la U17

Publicat

pe

La finele săptămânii trecute s-au disputat meciurile tur ale semifinalelor turneului final național al campioanelor județene la fotbal. La U17 în acest penultim act sunt prezenți și băieții de la CSM Deva.

Victorie cu 4-2 în deplasare

Pentru a ajunge în semifinale, trupa pregătită de Florin Călugărița, care a stat în primul tur preliminar, pentru ca, apoi, să treacă, cu 2-1, acasă, de AFC Băbeni, din Vâlcea, iar în sferturi a învins, cu 2-0, în deplasare, pe Bega Timișoara, până în semifinale jucându-se doar un singur meci, pe terenul unei echipe stabilite prin tragere la sorți. În semifinale, devenii au jucat meciul tur pe terenul celor de la Luceafărul Cluj, și au făcut-o excelent. CSM a început foarte bine meciul de la Cluj și la pauză conducea cu 2-0, prin golurile realizate de Oancea (125) și Negru (30). La reluare, gazdele reduc din handicap, dar băieții lui Florin Călugărița nu resimt șocul și revin la un ecart de două „boabe”, după reușita lui Drăgan (57), care a transformat o lovitură de pedeapsă. CSM Deva continuă să domine și își mărește avantajul princăpitanul Grigorescu (65), care a punctat pentru 4-1. În minutul 70 a avut loc o fază controversată, deveanul Oaancea scăpând spre poarta adversă, fiind apoi, faultat în careul mare, dar nu se acordă nici penalty și nici cartonașul roșu care se impunea. Până la final cei de la Luceafărul Cluj mai punctează într-un rând, iar meciul se încheie cu victoria celor de la CSM Deva, cu scorul de 4-2.

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 14:00, meciul retur

La Cluj pentru CSM Deva U17 au evoluat Bereczki – Roșca, Negrilă, Grigorescu (cpt.), Stoia – Drăgan (min. 70 Nagy), Elekes, Bogdaniuc (min. 60 Dimarco), Negru – Oancea(min 87. Băleanu), Buță (min 87. Curcă), rezerve neutilizate fiind Pag și Bogdan. În cealaltă semifiinală Sportul onești a învins, pe teren propriu, cu 4-3, pe CS Popești Leordeni. Retururile acestor semifinale sunt programate sâmbătă, 22 iunie, cu începere de la ora 14:00.

Advertisement

Actualitate

DAS Deva asigură asistență medicală permanentă în taberele pentru copii, la Centrul de Agrement „Căprioara”

Publicat

pe

Redactat de

Personalul medical al Direcției de Asistență Socială Deva va asigura asistență medicală permanentă pentru copiii care participă la programul de tabere „ARC” 2024, desfășurat la Centrul de Agrement „Căprioara” Deva, în lunile iulie și august 2024.

Astfel, la solicitarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Hunedoara, 7 asistente medicale ale DAS Deva se vor afla în Centrul de Agrement „Căprioara” Deva, în perioada 2 iulie – 20 august 2024, după următorul program:

seria II: 2 – 9 iulie 2024

seria III: 9 – 16 iulie 2024

seria IV: 16 – 23 iulie 2024

Advertisement

seria V: 23 – 30 iulie 2024

seria VI: 30 iulie – 6 august 2024

seria VII: 6 – 13 august 2024

seria VIII: 13 – 20 august 2024

Centrul de Agrement „Căprioara” Deva are o capacitate de 50 de locuri, în camere de 2-6 locuri.

Advertisement

Direcția de Asistență Socială Deva

Citeste mai mult ...

Actualitate

Tenis paralimpic: Alte două semifinale ITF pentru Cristina Deac, de la CSM Deva

Publicat

pe

Redactat de

Sportiva Cristina Deac, de la CSM Deva, își continuă seria evoluțiilor remarcabile în circuitul mondial ITF la tenis paralimpic, jucătoarea pregătită de Andru Târnovean participând, recent, la două turnee care s-au desfășurat în Croația.

Dacă în proba de simplu, la Zagreb Open, Cristina a fost eliminată în primul tur, jucând, apoi, în semifinalele turneului de consolare, deveana a jucat excelent în proba de dublu, alături de letona Alina Mosko, ajungând până în penultimul act al competiției.

Cristina Deac, alături de aceeași parteneră din Letonia, a repetat performanța și la Sirius Open, unde a ajuns, din nou, în semifinalele de la dublu, în vreme ce la simplu, după eliminarea din primul tur, a jucat în finala turneului de consolare.

În urma acestor rezultate obținute în Croația, Cristina Deac, sportivă legitimată la CSM Deva, a ajuns la patru semifinale ITF la tenis paralimpic în proba de dublu, primele două prezențe fiind cele de la Plock, din Polonia, și de la Brescia, din Italia.

Citeste mai mult ...

Actualitate

Joi, ultima zi a lunii în care se fac plăți și încasări la casieria DAS Deva

Publicat

pe

Redactat de

Direcția de Asistență Socială (DAS) Deva aduce la cunoștința chiriașilor din locuințele sociale și camerele de cămin, locuințele ANL și locuințele construite din fondurile statului că ULTIMA ZI operațională a lunii pentru plata chiriilor, ratelor și taxelor comune la casieria instituției este joi, 27 iunie 2024.

“Plățile se pot efectua în numerar sau cu cardul, între orele 08:30 – 11.00 și 12:30 – 15:00. În ultima zi lucrătoare a lunii (vineri, 28 iunie 2024), casieria realizează doar operațiuni de închidere de lună și situația creanțelor și debitelor pentru imobilele din fondul locativ aflat în proprietatea Municipiului Deva”, precizează reprezentanții instituției.

Informații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0755.878.599 și 0254.218.030 / Tasta 6 (Casierie), în timpul programului de lucru.

Neachitarea la termenul scadent a obligațiilor de plată atrage penalități de întârziere, conform contractelor de închiriere sau vânzare-cumpărare cu plata în rate a locuințelor”, mai transmit reprezentanții DAS Deva.

Citeste mai mult ...

URMARESTE Servus HD TV

Ultima ora

PROGNOZA METEO

CURS VALUTAR

PUBLICITATE

Cumpara si citeste PDF

ABONAMENT ONLINE

MICA / MARE PUBLICITATE

LOCURI DE MUNCA

ANUNTURI MICA PUBLICITATE

publica anunt servuspress

Agentie Imobiliara Deva

Actualitate